hoe de mens verandert

hoe de mens verandert

De dans heeft niets te maken met de schoonheid. Als het een leuk gebaar, ik wil maken, dan marionette poppen die ik gebruik, en niet de kinderen. De marionetten, zodat ze kunnen vliegen en glijden als de kinderen die ze niet kennen. Ingewikkelde tekeningen kunnen krassen in de lucht.

Maar ze kan niet dansen

Maar ze kan niet dansenZe hebben geen ziel. De ziel is wat horsey geeft de dans van de ziel, het ritme…,” J. M. Coetze “Jezus jeugd” roman van woorden proberen om de dance wereld. Een dans tána…, Aroyo heer de woorden van degenen die een zorg, maar het is verdomd moeilijk ouder vragen proberen te beantwoorden. Wat is de dans van u?

Het antwoord van kisejlik dat dit niet eenvoudig is te begrijpen. In feite, als ik u zou vragen om de dans hoe kunnen we de huidige gods relatie met ons, hoe het ons kan helpen aanbidding in haar eigen heiligdom te komen, misschien nog moeilijker. Ik wil niet een volledig antwoord, maar het is een uitnodiging je wilt om samen te denken, onszelf te reflecteren. Bij wijze van inleiding deel ik enkele van mijn ervaringen, als ik aan het dansen ben.

Sommige persoonlijke ervaring.  Een kind begin aangetrokken tot de dance wereld. Ik herinner me dat mijn moeder zelfs zes of zeven jaar oud, en ik ging naar de aerobics coach te up-en fleuren een aantal van de dans toepassing. Dan in de lagere school ben ik begonnen met dansen leren, en ik krijg er veel plezier in, genieten van de folk muziek tot leven in.

Helaas, ik was niet al te hardnekkig, en na een jaar gaf ik: ik was te zwaar, dat ik niet passen in het beeld. Voor het afstuderen, de prom ceremonie weer klaar om te dansen lessen, waar opnieuw geroerd iets instinctieve binnen in mij, door de manier, zelfs een getalenteerd ook,

hoewel mijn gewicht hier ook een rol gespeeld. Ik hang op, hoewel de handen, de expressie blijven om te overleven, de dans en de muziek, wat meer in de tussentijd werd opgemerkt. Later, tijdens de laatste jaren een paar keer, harder momenten als deze, ik gaf de kwartel, lyrische melodieën luisteren naar ik laten we gaan, in mijn lichaam, en ik laat de bubbel,

instinctieve, maar eerlijk door de lucht beweegt uit dat binnen geur en zweet ruiken. Punt-achtige gebeurtenissen, deze zijn altijd gesloten. Ik was bang dat de dans ijver opgegraven iets uit de diepte dat het tot de “vrede”, de comfort zone, en ik kon het niet beheersen van de stroom, die door de dans nog in me. Ik gesloten, vergrendeld en toch is mijn leven in dit gebied van wat het leven zou gegeven hebben, waar zelfs een diepere verbinding die ik met mezelf, en ik durf te zeggen dat er misschien om te zeggen, dat met de Heer.

Maar dat deed ik niet

Maar dat deed ik nietDit jaar echter, de voorzienigheid heeft willekeurig geslaagd om de weg naar deze rivier. Ik kwam naar rome om te studeren en het leren van een taal in het bevorderen van ik kocht het bovengenoemde boek, dat de opvoeding van het kind, de vrijheid een kwestie van serieus over de dans.

Later op deze twee ontstond als een indiaan, oostenrijkse rendtárs met een dans laten zien die we hebben gemaakt, die tot een eenheid, waar zonder een woord, dieper in we leerden elkaar kennen en onzichtbare band op als een meer aan ons verbinden. Maak kennis met elkaars cultuur, folklore, open voor alles, dat tot dan toe onbekend was, en, belangrijker nog, obliviously ondergedompeld in de gemeenschap te creëren schoonheid…

 

 

Leave a Comment