Waarom het moeilijker is om te leiden dan om te volgen, en hoe kan dit waar zijn?

Waarom het moeilijker is om te leiden dan om te volgen, en hoe kan dit waar zijn?

Joymotion dans is een geweldige blog post, de originele tekst is hier te vinden: (hongaars, engels, vertaling: bamm-bamm Jaar). Dit is een constante die uitspraak hoor ik: “rijden is zwaarder dan steen.”Soms in de verdediging, soms een titel karakter,” maar alleen in het begin van de eerste en van de overgangsperiode, ” alle aspecten van het naderen van leiderschap meer aandacht nodig hebben dan het volgen.

Waarom is het moeilijker om te leiden dan om te volgen, en hoe kan dit waar zijn?

Waarom is het moeilijker om te leiden dan om te volgen, en hoe kan dit waar zijn?Het zou mooi zijn als het waar zou zijn, maar dat is het niet, en dit valse geloof verstoort de bewegingen en de ware aard van de song, evenals de negatieve impact op de dance partners en de gemeenschappen. In feite, waarom niet maken het moeilijker dan te volgen? Als het niet moeilijk is, waarom doet ze kijken? En wat kunnen we doen om de balans te herstellen?

Waarom rijdt u niet meer dan op het spoor? Wanneer dans vaardigheden gericht op vier dingen: * woordenschat, muzikaliteit, improvisatie en navigatie. We denken vaak van die dingen uit een leider perspectief, het negeren van verschillende, maar even complexe vaardigheden die betrekking hebben op de volgelingen. Terwijl leiders moeten leren meer over het initiatief, bijvoorbeeld, zijn er ten minste drie gebieden waar de volgelingen meer moeten doen:

1.De volgende woordenboek heeft behoefte aan een leider. Managers zijn verantwoordelijk voor het besluit welk vocabulaire te gebruiken en vooraf na te denken en te beslissen. Maar het is juist de verantwoordelijkheid van de besluitvorming te geven hen de vrijheid, het is een woordenboek, een studieboek waarmee je je comfortabel voelt. Volgers, echter, moet bereid zijn tot het volgen van een verscheidenheid van woordenschat, al de woorden van de leider, met inbegrip van de woordenschat dat is volledig onbekend.

Voorstanders van de beweging, balans en tijd, in een situatie. De meeste van de dans structuur, omdat de supporters zich meer en meer spin, spin en spin. Dit is te wijten aan het feit dat andere mensen ideeën worden geïmplementeerd, niet van ons, maken het betekent om in balans te brengen en tijd-veel meer taak. Deze leiders die proberen om te leren van de rol, vraag me af hoe, fysiek, gebruiken ze deze rol. De geest kan worden, is hetzelfde, als het niet letterlijk te begrijpen: ginger Rogers deed alles wat Fred Astaire,

Volgers kunnen verbeteren immuniteit en interpretatie vaardigheden. Naast voor de kunstenaar om te beginnen, de twee schijnbaar tegengestelde vaardigheden: actief bewegen in de ruimte, al deze muziek, op dezelfde tijd te vertragen (terug naar de plaats van zijn eigen beweging, de smaak in muziek, hun richting, hun verlangens. Vaak geven we dit door te zeggen: “denk er niet aan,” maar de leiders die snel leren om je te volgen, ze te realiseren dat deze zijn zeer actief vaardigheden die nodig zijn om te luisteren. Daarom volgelingen zijn eenvoudig te interpreteren en implementeren van de ideeën van een ander persoon, in ruimte en tijd, ik noem mijn eigen.

Waarom denk je dat het moeilijker is om te rijden? Het leren van de eerste fase van het rijden is echt een steilere leercurve met hen. Dit is de steilere leercurve zien we, en kunnen we al snel tot de conclusie dat het rijden is inherent moeilijker. Maar deze leercurve, er zijn drie verborgen, die niets van doen met toonaangevende moeilijk:

De mannen waren minder ontvankelijk voor de danser, de ervaring en het was waarschijnlijk niet zeker bent van het dansen. De belangrijkste reden voor leiders is de learning curve is steiler, niet omdat het rijden is inherent uitdagend, maar omdat mannen zijn degenen die meestal rijden. En het verslaan van de vele mannen

die vrouwen hoeven niet: het is de culturele bagage in je leven dat, uh, doorgegeven en/of verboden, de dans, de “mannelijkheid” te beschermen. Alle leven felhalmozodó talloze expliciete of impliciete informatie die is aanzienlijk fysieke, intellectuele en emotionele, het onvermogen om vast te stellen, en dat leidt tot dance training is veel moeilijker. Natuurlijk, dit geldt niet voor iedereen. Maar het is noodzakelijk om rekening te houden met de beoordeling van de opleiding.

Een dergelijke culturele positie dat leiderschap is meer belangrijk, relevant en moeilijker dan het volgen. In onze cultuur, de hoofdrol wordt gespeeld door een belangrijk en waardevol, met inbegrip van waarneming is zwak en niet wenselijk. Deze erfenis van de correlatie is duidelijk zichtbaar in de dance wereld,

het Creëren van de werkelijkheid: het is de tijd van het werk op de drivers wij meer aandacht besteden aan dat van een onevenredig groot aandeel, onderwijs leidt, evenals een groter vertrouwen wij bieden leiders. Ondertussen supporters zeggen, Maak je geen zorgen, denk er niet, of niet in verband met hen, “wij vallen hen aan de macht van wat de dans kan brengen. Beide aspecten zijn moeilijk te rijden en passiviteit draagt, of zelfs een lui gevoel te evenaren. Deze culturele gevel draagt ook bij tot het volgende thema:

3.Kijk op de chauffeurs vaardigheden te ontwikkelen focus in plaats van focus op het voorbereiden van studenten voor ontwikkeling. Sinds er mensen zijn vaak benadeeld, en in een tijd waarin we zien dat het steeds moeilijker en meer belangrijk, zo leren we dat de leiders zijn gericht. In veel gevallen, als het niet in een woordenboek te richten op dat de werkelijke situatie voor de bestuurder, maar niet voor u. Sinds supporters zijn niet gemotiveerd door de bovengenoemde drie gebieden van vaardigheid, ze lijken effectiever te zijn in dans lessen in feite dansen op een ruime kamer, het versterken van de valse notie dat het bijhouden is gemakkelijker dan het rijden.

Het resultaat?Deze drie dingen worden niet alleen schaatsen lijkt moeilijker worden

Het resultaat?Deze drie dingen worden niet alleen schaatsen lijkt moeilijker wordenmaar ook meer uitdagende. Onze geest maakt realiteit in deze dag, de hele dag, danslessen en de gemeenschappen zien we: Voor beginnende bestuurders de spanning en stress van verandering en supporters van de passiviteit en de interesse verloren.

In de dans rol ze in evenwicht zijn, die met zijn overactieve leiders en ondervertegenwoordigd követőkhöz leiden. Supporters hebben de neiging om te stoppen met klasse, deelname en dansen ze alleen op een bepaald niveau, ontwikkelt. (Soms wordt deze trend wordt gecompenseerd door een overschot aan vrouwen in de samenleving en stimuleert ze, zoals gewoonlijk, om te leren meer, niet minder, om te concurreren in de dans.)

Vele volgelingen leerde om te rijden, maar heel weinig leiders die het serieus bestuderen van het licht, die leidt naar het onevenwicht tussen de partners.
Er zijn verschillende normen voor die managers die autodidact, of een Duo van leerkrachten basisonderwijs zoals die volgelingen die hetzelfde zal doen. Leraar, stuurprogramma (man) die het leren van meer waarde dan de leraren (vrouwen) die aan het leren zijn. Rijden leraren zijn veel minder getraind in de volgende vaardigheden dan Vice versa, die verder versterkt de tekortkomingen van volgers ‘ aandacht.

Hoe anders? Zij zullen in werking treden van oefeningen op de balance in twee delen. Leerkrachten hebben een grote invloed op de leerkrachten, zodat de gemeenschap begrijpt en beleeft het leiderschap en de naleving. Hier zijn zes suggesties over de manier waarop leraren kan het bevorderen van de rol van voller en meer duurzame ontwikkeling:

Zet het equivalent in elke rol van feedback met respect. Luister naar de lessen gegeven feedback te geven over de hoeveelheid en volgorde. Het aantal adviezen van leiders en volgers, en hoeft geen voorafgaande feedback van de leider, gewoon omdat het een initiatief is van grote waarde of prioriteit. We denken vaak dat een leider moet de eerste zijn, of behoefte aan meer onderwijs, net zoals hij het initiatief, maar de leraar Lindy Nathan Bagh getwijfeld dat logica:

Als het gaat om training en opdracht/volgende vaardigheden te leren, de volgende methode is een veel hogere prioriteit dan de leider. Danser vaardigheden, bewustzijn, kracht, balans, geslacht, enz. Elementen, waarvan de volgende vaardigheden en rijvaardigheid vandaan kwam. Hij is het logisch kader van de dans. In de klas, volgelingen inschakelen van de leiders van de wetenschap. De ontwikkeling van leiders, waarvan de resultaten op basis van de partners van schuld. Volgelingen de leider / volgers proces is het brandpunt en nu hebben ze uit te voeren voordat de leiders zal leiden.

 

Leave a Comment